Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ (από το οικονομικό Δ.Σ στις 07/05/11)

Ο Κασιμέρης στις 07/05/2011 δηλώνει ότι στην Σερβία ήταν οι Κασιμέρης Χρυσανθίδης χριστοφορίδη Φώτης από 1:09:00 έως 1:10:00 αυτά τα δήλωσε στο Δ.Σ γιατί δεν υπήρχαν εργαζόμενοι παρά μόνο συνδικαλιστές...




Όλο το Δ.Σ έχει ενδιαφέρον αλλά από 1:09:00 και μέχρι το τέλος έχει ενδιαφέρον να ακούσετε τις θέσεις των εκπροσώπων σας και τον λόγο ύπαρξης τους.

Προσέξτε με πόση προσπάθεια όλοι μαζί κάνουν τα πάντα για να μην μιλήσω. Στο σημείο 1:13:55 ο Κασιμέρης επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά ότι ήταν ο Χριστοφορίδης στην Σερβία προσέξτε μετά στο 1:15:00 πως ρετάρισε ο Κασιμέρης, ακουστέ τον χριστοφορίδη πως πάει να το σώσει λέγοντας ότι αυτά δεν αφορούν το οικονομικό συμβούλιο και ότι τα τιμολόγια ελέγχονται και τίποτα άλλο και τον Μίτζα της πανεργατικής στο 1:15:10 πως αλλάζει το σκηνικό διεκδικώντας το δικαίωμα του Καρακωνσταντή να πάει στην Σερβία και βέβαια ο Κομίνης που υπέγραψε τα πάντα κάνει ότι μπορεί για να υποβιβάσει το γεγονός.

Ο Κασιμέρης στο 1:15:25 λέει ότι δεν είδε τον Καρακωνσταντή στην Σερβία και επιμένει δυο φορές ακόμα ότι είδε τον χριστοφορίδη.

Στο 1:16:45 ο γραμματέας της πασκε Σκούλος κάνει την δική του προσπάθεια υποστηριζόμενος για ακόμα μια φορά από τον χριστοφορίδη. Γενικά υπάρχει πολύ μεγάλος αποσυντονισμός των μελών το Δ.Σ και αν δεν γνωρίζετε κάποια φωνή είμαι στην διάθεση σας στο 350189 για ενημέρωση, στο 1:22:30 για ακόμα μια φορά ο Κασιμέρης επιβεβαιώνει τα άτομα και αμέσως μετά αφού ο πρόεδρος Λιαγούρης παίρνει το θέμα επάνω του προσέξτε πως ρετάρουν.

Προσέξτε στο 1:25:15 μια επιμονή του Λιαγούρη πως έκανε ηφαίστειο το Δ.Σ αρχίζοντας από τον χριστοφορίδη ακούστε τον Μίντζα πόσο απλά θεωρεί ότι μπορεί να πάει κάποιος με την γκόμενα του και να πληρώσετε εσείς τα γκομενιάτικα και συνεχίζει να ξεσπαθώνει ο μίτζας με την βοήθεια του χριστοφορίδη και συμπληρώνει ο μίτζας και μια βλαστήμια στο 1:27:55 για να δήξει την αγανάκτηση του από το ξεμπρόστιασμα και διαμαρτύρεται γιατί πρέπει να υπάρχουν και όρια εκεί επινεύει ο γραμματέας της πασκε για να με επαναφέρει στην τάξη που τόλμησα να τους ξεμπροστιάσω με μάλωσε αποχώρισε και σαν επιστέγασμα απέσυρε την πασκε από το Δ.Σ

 Ακούστε το ηχητικό ...
Εγώ σε ένα θα συμφωνήσω με όλους αυτούς ότι πρέπει να υπάρχουν και όρια, τα συμπεράσματα δικά σας συνάδελφοι.

Για να δούμε τι δήλωσε ο Κασιμέρης στους εργαζόμενους. Σε ανακοίνωση που οι εργαζόμενοι πληρώνουν χωρίς δικαίωμα επιλογής γιατί έτσι αποφάσισε το Δ.Σ δηλαδή οι συνδικαλιστές.




































Η απάντηση κύριε Κασιμέρη είναι: 
1) τόσο εγώ όσο και η πλειοψηφία των συναδέλφων διαφωνούμε με πολλά από τα έξοδα που οι συνδικαλιστές επιβαρύνουν το ταμείο του συνδικάτου και το ξέρεις καλά αλλά όπως επίσης πολύ καλά ξέρεις η κακοδιαχείριση δεν είναι ποινικό αδίκημα αλλά η συμμετοχή σε απάτη και υπεξαίρεση είναι οπότε το αν πρόκειται για 320€ η όχι άσε να το κρίνουν οι εργαζόμενοι και η δικαιοσύνη. 
2) Ο Λιαγούρης πήρε το θέμα να το φέρει σε Δ.Σ αλλά ποτέ δεν το έκανε. 
3) δεν έγινε το Δ.Σ τέλη του 10 αλλά Μάιο του 11 και αν είχα τα λεφτά θα είχα πάει νωρίτερα. 
4) δεν είναι 40€ την ημέρα όταν φέρνεις και αποδείξεις για τα έξοδα που έκανες εκεί αλλά 100€ την ημέρα. 
5) δεν οφειλές να κάνεις τον ντεντέκτιβ και τον συνοριοφύλακα αλλά ούτε είχες δικαίωμα να βεβαιώνεις ψεύδος τόσες φορές στο Δ.Σ ότι είδες τον χριστοφορίδη στην Σερβία. 
6) σαν ταμίας οφείλεις να πληρώσεις αφού δικαιούται κάποιος αλλά εγώ θυμάμαι πολλούς συνταξιούχους που σε παρακάλαγαν για πολλές μέρες και δεν τους έδινες αυτά που δικαιούνται ενώ στον χριστοφορίδη τα έδωσες χωρίς έγκριση και αν θυμάμαι καλά σε άλλη ανακοίνωση που οι εργαζόμενοι πλήρωσαν έλεγες ότι ο ταμίας δεν πληρώνει αν δεν υπογράψουν πρόεδρος και γραμματέας.