Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Κάποιοι δεν πίστεψαν και ήθελαν αποδείξεις για το ποιος έκλεισε τις καντίνες.

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται πολλά για να θολώσουν τα νερά μάλιστα κυκλοφόρησε ότι υπεύθυνοι που έκλεισαν οι καντίνες στα αμαξοστάσια είμαστε εμείς (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΔΗΓΩΝ) αυτό άλλωστε το έβγαλαν και σε ανακοίνωση του συνδικάτου με υπογραφές (πασκε) Λιαγούρη και (δακε) κομινη....


Λέγοντας ότι με καταγγελία μας σε υγειονομικό και πολεοδομία κλείσαμε τις καντίνες. Σαφώς και δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια αυτή η σαχλαμάρα. Εμείς κάναμε καταγγελία για τις απαράδεκτες συνθήκες στις τουαλέτες και θα ξανακάνουμε αλλά για τις καντίνες ποτέ δεν κάναμε τίποτα και βέβαια ποτέ δεν κάναμε καμία καταγγελία στην πολεοδομία.

Για αυτό το ψέμα βέβαια κανένας δεν ζήτησε και δεν χρειάστηκε αποδείξεις αφού το είπαν τα πράσινα και μπλε λαμόγια το δεχόμαστε αμάσητο.

Στην γενική συνέλευση που είπα ότι τις καντίνες τις έκλεισαν αυτοί με εξώδικα και κατηγορούν εμάς συκοφαντικά, ενοχληθήκαν οι πιστοί τους στις πρώτες 2 σειρές και ζητούσαν αποδείξεις, δεν είναι εύκολο να βρεις πάντα αυτό που θέλεις (αποδείξεις) αφού αντίγραφα δεν δίνουν οι κλειδοκράτορες αλλά όλο και κάτι ξεπέφτει και τώρα θέλω να δω πως θα αντιμετωπίσουν τις υπογραφές τους.

Όταν δεν έχεις τσίπα στις 08/10/2009 στέλνεις εξώδικα και κλείνεις τις καντίνες των αμαξοστασίων και στις 09/12/11 βγάζεις ανακοίνωση και φορτώνεις την βρομιά σου σε αυτόν που σε ενοχλεί, αυτό πρέπει να το αποδείξεις διαφορετικά είσαι συκοφάντης και η πλειοψηφία δεν θα σε πιστέψει, εκτός εάν έχεις κομματικά πρόβατα που σε θεοποιούν.

Όταν βγει η αλήθεια ακόμα και τα κομματικά πρόβατα προβληματίζονται, τότε τι κάνεις; Τι θα πουν τώρα συνάδελφοι;