Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,   ΚΑΙ  ΚΑΛΗ  ΤΥΧΗ !

Συνάδελφοι, οικογενειακοί λόγοι με αναγκάζουν να απομακρυνθώ από την Ελλάδα για κάποιο χρονικό διάστημα.

Με αυτήν την ανακοίνωση θέλω να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν σε εμένα και με έστειλαν μέσα από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΔΗΓΩΝ στο Δ.Σ του συνδικάτου μας.

Να σας υπενθυμίσω ότι ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΔΗΓΩΝ είμαστε όλοι οι οδηγοί μακριά από κομματικές ταυτότητες.

Δεν έχουμε έχθρα και αντιπαράθεση με καμία από τις υπόλοιπες ειδικότητες αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να διαχωρίζουμε τις θέσεις μας όταν ο οδηγός ως έρμαιο βάλλεται από παντού.

Εύχομαι αυτοί που θα πάρουν την σκυτάλη να αποδειχθούν ικανότεροι εκεί που εγώ δεν ήμουν αρκετός και τελικά να καταφέρουν όλα όσα εγώ δεν κατάφερα.

Αν κάποιους άθελα μου τους έβλαψα τους ζητώ συγγνώμη αλλά σε αυτούς που σκόπιμα εναντιώθηκα θέλω να πω ότι τίποτα δεν τελείωσε με την αναγκαστική αποχώρηση μου από την Ελλάδα και κατ επέκταση από την θέση του εκπροσώπου του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΔΗΓΩΝ.

Είναι στόχος ζωής για εμένα η εξάλειψη των σκουληκιών που με μοναδικό στόχο την ρεμούλα για προσωπικά οφέλη κατάντησαν το ισχυρότερο συνδικάτο του κλάδου να περιφέρεται σαν λαβωμένο αγρίμι χωρίς αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια.

Κανένας μικρόψυχος προδότης και δειλός που παρουσίαζε στους συναδέλφους άλλα από αυτά που πραγματικά πίστευε δεν έχει θέση στην ομάδα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΔΗΓΩΝ, κανένας μικρόψυχος προδότης που ατίμασε την εμπιστοσύνη των συναδέλφων και έγλυψε για εύνοια δεν έχει θέση στην ομάδα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΔΗΓΩΝ,

Τέλος εποχής; Πολύ πιθανό, τέλος ενός κύκλου; Για τον Κουμούτσο πολύ πιθανό, γιατί πολύ πιθανό και όχι σίγουρο; Γιατί έχουμε διδαχτεί από την ζωή ότι είναι σκόπιμο να μην είμαστε απόλυτοι.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΛΙΩΣΙΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Η ΜΙΚΡΟΥΛΙ.

                                                                          ΑΡΗΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΣ