Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ !!!

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ !!!

ΔΗΛΑΔΗ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!

Συνάδελφοι αυτές τις συμβουλές δίνουν οι ‘’αδέκαστοι’’ και ‘’τίμιοι’’ συνδικαλιστές που λυμαίνονται το συνδικάτο και αποφασίζουν σαν την τρόικα ποιοι θα ζήσουν και ποιοι θα πεθάνουν,
αυτοί που τόσα χρόνια συμμετέχουν στις επιτροπές και τώρα νίπτουν τας χείρας τους, αυτοί που υπηρετώντας τα κομματικά αφεντικά τους επέτρεπαν ή και παρότρυναν, αυτοί που τόσα χρόνια κανονίζουν τις ‘’εξαιρέσεις’’ μας και την ‘’διασφάλιση’’ του μισθού μας.
Όση ευθύνη έχουν αυτοί που διεκδικώντας δουλειά για να ανταγωνιστούν τους κουμπάρους έκαναν παραποίηση των πτυχίων τους, τόση και μεγαλύτερη έχουν αυτοί που τους έλεγξαν τους έκριναν κατάλληλους και τώρα έρχονται μετά από 10 και 15 χρόνια να τους δολοφονήσουν, αυτοί θα λογοδοτήσουν;
Το ιστορικό συνδικάτο μας κωφεύει σχεδόν έναν μήνα το συζητάμε και σαν χέλια αποφεύγουν να πάρουν θέση, βοά το διαδίκτυο και οι εφημερίδες και αυτοί κάνουν τις πάπιες, τους το ζητήσαμε και γραπτώς και ακόμα αρκούνται να  υπόσχονται Δ.Σ για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε αλλά μόνο στα λόγια, κανένα κάλεσμα δεν έχει γίνει ακόμα.
Η λίστα με τους καταδικασμένους γιατί είναι μυστική και μόνο για λίγα χέρια; Κάνουν διαλογή, υπάρχουν εξαιρέσεις;
Συνάδελφοι μην σας παρασύρουν σε παραίτηση και όλοι οι υπόλοιποι, μην πιστέψετε ότι όταν τελειώσουν με αυτούς που είναι εύκολος στόχος θα γλυτώσει κανένας μας. Αν καταφέρουν να μας διασπάσουν στα επόμενα θύματα που θα απομονώσουν μπορεί να είναι ο κάθε ένας μας.
Αφορμές θα βρίσκουν για να μας αποδεκατίσουν και οι υποτακτικοί απλά θα συνεργάζονται, ακόμα και μια αναφορά μέσω email θα μπορεί να γίνει λόγος απολύσεως και οι προσλήψεις τους θα είναι με νέα δεδομένα για να μην υπάρχει κοινό συμφέρον, απόλυτη διάσπαση.  


ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ


ΚΑΛΕΣΤΕ  ΣΤΟ  350189  ΓΙΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ