Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ; ΕΚΛΟΓΕΣ !!!

Θα πάρουμε αναδρομικά; Πότε θα τα πάρουμε; Πόσα θα πάρουμε; Πότε θα μας τα πάρουν πίσω;


Ευχήθηκα να σταματήσουν όλοι οι συνάδελφοι να τρώνε κουτόχορτο, δεν πιάνουν πάντα  οι ευχές, υπάρχουν ακόμα κάποιοι που όχι μόνο το τρώνε αλλά προσπαθούν να ταΐσουν και όσους μπορούν,  παπαγαλίζοντας παραμυθάκια ακόμα και σήμερα.

Ζουν ανάμεσα μας αυτοί που  ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι αποδεχόμενοι όλους τους νόμους με όσα αυτοί συνεπάγονται μπήκαμε σε μια νέα εποχή που μόνο χειμώνα μας προσφέρουν. Οι υπόλοιπες εποχές είναι δική μας ευθύνη.

Ναι συνάδελφοι το πιο αναμενόμενο είναι ότι θα  πάρουμε τα πολυπόθητα αναδρομικά, ακόμα και αν δεν τα βάλουν στο τέλος Φεβρουαρίου θα τα βάλουν σίγουρα πριν τις εκλογές, δεν είναι χαζοί αυτοί που τόσους μήνες δεν έβαζαν τα λεφτά που δεν μπορούν να κόψουν, μια τόσο καλά δοκιμασμένη συνταγή δύσκολα την εγκαταλείπουν.

Καλές εκλογές λοιπόν γιατί αυτά που θα έρθουν αμέσως μετά μόνο λίγοι τα βλέπουν, άλλοι γιατί γλύφουν κοκαλάκι, άλλοι γιατί προτιμούν τα όμορφα ψέματα από τις δύσκολες αλήθειες ακόμα και τώρα βλέπουν ότι όλα πάνε καλά.

Πάντα κάτι μας έδιναν προεκλογικά, το μόνο που άλλαξε είναι ότι παλιότερα, αυτά που μας έδιναν δεν μας τα έπαιρναν με τόκο.