Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ


Συνάδελφοι μετά από 6 μήνες διαπραγματεύσεων που ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας παρακάμπτοντας  την απόφαση της γενικής συνέλευσης για εξουσιοδότηση στο Δ.Σ μόνοι τους (μαζί με τις «πατερίτσες» τους)
είναι έτοιμοι να μας παρουσιάσουν την σύμβαση του αιώνα, είναι έτοιμοι να μας βάλουν να ζητωκραυγάσουμε και να τους ευχαριστήσουμε για το κατόρθωμα τους να κερδίσουν τα μοναδικά επιδόματα που ορίζει ο νόμος, εμφανίστηκε από το πουθενά και ο Χριστοφορίδης της πανεργατικής να σας πει ότι δικαιώθηκε γιατί η μήνυση που του έγινε μπήκε στο αρχείο.

Όχι γιατί αθωώθηκε, αλλά γιατί δεν δικάστηκε.

Δεν τον ενόχλησε που χωρίς να πάει στην Σερβία πληρώθηκε από τα λεφτά σας, σαν να πήγε.

Δεν τον ενόχλησε που χωρίς να υπάρχει έγκριση για να τα πάρει αυτά τα λεφτά ο Κασιμέρης του τα έδωσε.

Δεν τον ενόχλησε που αυτά τα ταξίδια και άλλες σπατάλες σας στέρησαν τις δωροεπιταγές Χριστουγέννων και Πάσχα.

Καμαρώνει που ο Κουμούτσος καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση γιατί έγραψε ότι οι προαγωγές δεν γίνονται με αξιοκρατικά κριτήρια αλλά είναι προϊόν συναλλαγών με το συνδικάτο.

Καμαρώνει που ο Κουμούτσος έφαγε 1 χρόνο φυλακή γιατί διαμαρτυρήθηκε όταν ο σταθμάρχης (πρώην γ. γραμματέας) μετά από βλάβη σε λεωφορείο δεν έβαλε υπερορία στον οδηγό μέχρι να φτάσει στο Α/Σ αλλά μέχρι την ώρα  που ήρθε  ο γερανός, την υπόλοιπη ώρα από όταν ήρθε ο γερανός μέχρι να φτάσει ο οδηγός στο Α/Σ δεν του δόθηκε υπερορία, αυτό θεωρεί υπεύθυνη αντιμετώπιση; Αυτό σας προδιαγράφει;

Καμαρώνει που δεν δικάστηκε για την μήνυση που του έγινε γιατί μπήκε στο αρχείο, αλλά ξέχασε να σας πει ότι στην προηγούμενη που δικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση έφαγε 6 μήνες φυλακή.
Ξέχασε να σας πει ότι τις μηνύσεις και τις αγωγές που έχουν κάνει όλοι αυτοί στον Κουμούτσο τις πληρώνουν με τα λεφτά του συνδικάτου ενώ ο Κουμούτσος τις πληρώνει από την τσέπη του.

ΜΠΡΑΒΟ  ΣΤΟΝ  ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ  ΠΟΥ  ΤΗΝ  ΩΡΑ  ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΥΤΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ  ΠΕΙ ΟΤΙ  ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ  ΓΙΑ  ΛΕΦΤΑ  ΠΟΥ  ΠΗΡΕ  ΧΩΡΙΣ  ΝΑ  ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ.  ΜΕΓΑΛΗ  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ  ΝΙΚΗ.
ΜΠΡΑΒΟ  ΚΑΙ   ΚΑΛΟ   ΑΓΩΝΑ.

Σίγουρα έπεται συνέχεια………….