Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης.

Είναι εντυπωσιακό το τι μπορεί να κάνει κάποιος για να θολώσει τα νερά σαν την σουπιά, ο Κασιμέρης, όσο τον γνωρίζουμε
έχει αποδείξει ότι είναι ικανός για να προβληθεί να βάλει μπροστά στο στόχαστρο τους εργαζόμενους και μετά να προσπαθεί να τους σώσει για να κάνει συνδικαλισμό, ας θυμηθούμε τις τουαλέτες στο 237 και το κλείσιμο
του αμαξοστάσιου του ελληνικού και όλες τις τακτικές του, από προτροπή σε εργαζόμενους  για επιθέσεις τις οποίες μετά πλήρωσαν οι εργαζόμενοι και όχι ο Κασιμέρης.

Τώρα για να κρύψει την συμμετοχή του τόσο στην κακοδιαχείριση και κατασπατάληση των χρημάτων των εργαζομένων όσο και την συμμετοχή του στο κλέψιμο χρημάτων προσπαθεί να μαγαρίσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΟΔΗΓΩΝ και τον τότε γενικό γραμματέα ΑΡΗ ΚΟΥΜΟΥΤΣΟ που  του χάλασε τα σχέδια, αλλά έκανε ένα μεγάλο λάθος ακόμα, θα κληθεί να αποδείξει όλα αυτά που γράφει, ακόμα και αν οι εργαζόμενοι δεν απαιτήσουν αποδείξεις θα ζητήσει ο εισαγγελέας.

Γιατί συνάδελφοι αν έχει τέτοιες αποδείξεις δεν τις παρουσιάζει; Γιατί απλά λέει ψέματα.
Γιατί αν είναι αλήθεια δεν είπε τίποτα τόσον καιρό; Γιατί απλά λέει ψέματα.


Όταν τις ανακοινώσεις σου τις πληρώνουν οι εργαζόμενοι και μάλιστα άσχετα από την δική τους επιθυμία γράφεις ότι ψέμα θέλεις για να καταφέρεις να προβληθείς Κασιμέρη αλλά αυτό δεν θα σε απαλλάξει από τις ευθύνες σου έστω και αν καταφέρεις να εκλεγείς θα πρέπει να δώσεις λόγο για την συκοφαντία.

Ας δούμε τώρα τι έκανε ο Κασιμέρης για να μπορέσει να ρίξει την λάσπη του. <<Αναγκάστηκε>> να κάνει δυο πλαστές αποδείξεις είσπραξης ύψους 4500€ στο όνομα ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ για να μπορέσει να δικαιολογήσει κάτι σε βάρος του ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΥ και του συνδέσμου που τόλμησαν να τον ξεμπροστιάσουν. 

Πως μπορεί κάποιος να καταλάβει αν είναι πλαστές οι αποδείξεις; Πολύ εύκολο αφού εκτός από πλαστογράφος είναι και βλάκας, τα χρήματα αυτά πραγματικά πληρωθήκαν για δικηγόρους αλλά  όχι για λογαριασμό του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΔΗΓΩΝ. 

Πληρωθήκαν για εργαζόμενους που επέλεξαν να πάνε σε δικηγόρο της επιλογής τους και ο τότε γενικός γραμματέας ενέκρινε και όχι στην δικηγόρο που επιλέγει το συνδικάτο (αναφαίρετο δικαίωμα τους). Επίσης πληρωθήκαν στις 21 Οκτωβρίου και όχι στις 1/11/11 που γράφει η πλαστή απόδειξη που έφτιαξε ο Κασιμέρης. 

Είναι τόσο βλάκες κάποιοι που δεν σκέπτονται ότι στις 22/10/11 έγινε αλλαγή προεδρείου άρα τόσο ο Κασιμέρης δεν έχει δικαίωμα να υπογράψει και να πληρώσει σαν ταμίας όσο και ο Κομίνης να εγκρίνει σαν πρόεδρος. 

Αλλά όπως είπε και ο Κουλουμπαρίτσης έτσι έκαναν πάντα. Ας μας εξηγήσουν γιατί έφτιαξαν την πλαστή απόδειξη και μάλιστα 10 ημέρες μετά την αλλαγή του προεδρείου με ποιο δικαίωμα εμφανίζουν τον ΑΡΗ ΚΟΥΜΟΥΤΣΟ ότι πήρε αυτά τα λεφτά; 

Ο άρτια συνεργαζόμενος λογιστής τους γιατί δεν τους είπε ότι αυτό είναι παράνομο; Και γιατί δεν παρουσιάζουν τις εντολές πληρωμής να μάθουμε όλοι ποιος και για ποιου υπόθεση πλήρωσε αυτά τα λεφτά;  Και γιατί ο Κασιμέρης πήγε σε αυτούς τους δικηγόρους αργότερα; Μίζα ήθελε; Πήρε;Γιατί δεν έχει υπογραφή του γενικού γραμματέα; Πως ο άσπιλος και τίμιος Κασιμέρης πλήρωσε κάτι στο οποίο και διαφωνούσε αλλά και δεν έχει τις υπογραφές προέδρου και γενικού γραμματέα; Τι τον ανάγκασε να πληρώσει; Πλήρωσε; Πότε;