Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟ 2009 ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ:

ΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ:  ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ.                           
(Δεν είχαμε καμία συμμετοχή στις προαγωγές και στους διαχωρισμούς των εργαζομένων σε άδειες και ρεπό).

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ:  ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ.                                                                  
(Όσοι εργαζόμενοι ζήτησαν την στήριξη μας τους την παρείχαμε χωρίς ποτέ να ρωτήσουμε τι ψηφίζει και χωρίς ποτέ να ζητήσουμε ¨ανταλλάγματα¨).

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:  ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ.                 
(365 ημέρες το χρόνο 24ωρες  την ημέρα μπορείτε και έχετε  επικοινωνία για κάθε τι που σας απασχολεί).

ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΣΑ ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΒΡΟΥΜΕ: ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ.   
(Ξεκινώντας από την αγωγή ακύρωσης των εκλογών και την μήνυση στο ποντικάκι που συλλάβαμε μέχρι τις μηνύσεις για τα κλεμμένα λεφτά μας και όλα αυτά με δικά μας έξοδα, όχι του συνδικάτου).

ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ. 
(Συνεργαστήκαμε με όλες τις παρατάξεις και συνδυασμούς και όποια θέση καταλάβαμε την τιμήσαμε, όταν είχαμε την θέση του γραμματέα  έφυγαν οι περισσότερες επιστολές για προβλήματα γραμμών και συνθηκών εργασίας των τελευταίων χρόνων).

ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ: ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ. 
(Από την δημοσιοποίηση των ισολογισμών της τελευταίας πενταετίας μέχρι τις καταγγελίες για την κακοδιαχείριση των χρημάτων μας και το τελικό όχι της εκλογοαπολογιστικής).

ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ SITE ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ:ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ. 
(Μετά από 3 χρόνια ανυπαρξίας της εφημερίδας και του site είδαμε να μπαίνουν ξανά σε λειτουργία, μπορεί οι χαριστές τους να μην ήταν αυτό που έπρεπε αφού τόσο η πασκεργατική όσο και η Δ.Α.Σ  έκαναν την εφημερίδα του συνδικάτου μας όργανο τους, αλλά η επανακυκλοφορία τους έσπασε την σιωπή των αμνών).

ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ:  ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ.                            
(Τουλάχιστον 10.000€ τον χρόνο σας κοστίζει κάθε συνδικαλιστής, μόνο οι συνδικαλιστές του συνδέσμου δεν πήραν ούτε ένα ευρώ στα τρία χρόνια ακόμα και το κόμμα του λαού συμμετείχε στο τραπέζι της ντροπής που πλήρωναν οι εργαζόμενοι).

ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ: ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ, ΚΑΘΕ ΚΡΙΚΟ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ, ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ.
Συνάδελφοι
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ.