Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το μετρό αντιστέκεται στις απάνθρωπες συνθήκες που η τρόικα μας χαρίζει απλόχερα,
το κράτος ¨δικαίου¨  την ώρα που μεγάλη μερίδα συνανθρώπων μας υποφέρει από επιλογές των κυβερνόντων τα τελευταία 35 χρόνια, αντί φροντίδας δείχνει στον λαό του την δύναμη καταστολής και επιβολής, δείχνει ότι έχει την δύναμη να κρύψει τις ευθύνες του καταπατώντας ακόμα και το δικαίωμα των εργαζομένων να διαμαρτυρηθούν για τα άδικα μέτρα που καλούνται να υποστούν.

Διαμαρτυρόμαστε για την παραβίαση και του δικαιώματος στην απεργία όταν η απόγνωση κυριεύει αυτούς που βλέπουν τις ζωές τους να καταστρέφονται.

Είναι ντροπή να ποινικοποιούν τους αγώνες των εργαζομένων.
Είναι ντροπή να ποινικοποιούν το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια.

Δεν πρέπει να το ανεχτούμε συνάδελφοι, δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε την φλόγα γιατί δεν είναι αγώνας του μετρό, είναι αγώνας όλων όσων αποφάσισαν να μην γονατίσουν.
Κάθε κάστρο που πέφτει φέρνει τον εχθρό δυνατότερο, ποιο κοντά και στο δικό μας σπίτι, τώρα ο εχθρός έχει φτάσει και σε εμάς, αν επιτρέψουμε να πέσει το μετρό, επιστέψαμε να πέσουμε και εμείς.

Πρέπει να ενωθούμε όλοι μαζί για να διώξουμε τον κατακτητή, αν γίνουμε προδότες σύντομα θα ντρεπόμαστε, αλλά θα είναι αργά.

Μόνο ενωμένοι, αφήνοντας αυτά που μας χωρίζουν μπορούμε να κερδίσουμε έναν τόσο καλά οργανωμένο αντίπαλο, έναν αντίπαλο που η μόνη δύναμη του είναι η δική μας διάσπαση.

ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ