Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

11/01/2013 ΔΙΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ


11/01/2013 ΔΙΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ  ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ  ΤΗΝ  ΑΛΗΘΕΙΑ
Νομίζουν ότι έτσι θα μας κλείσουν το στόμα - Γελάστηκαν!!!




Ο  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΔΗΓΩΝ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Ανακαλύψαμε «απιστία» κατά του ταμείου από τον τότε ταμία Κασιμέρη και τον νυν ταμία Χριστοφορίδη και επειδή οι καταγγελίες μας στο διοικητικό συμβούλιο δεν οδήγησαν πουθενά, αφού  όλοι οι τότε (5/7/11)  συνδικαλιστές (δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί) τους κάλυψαν, πήγαμε στον εισαγγελέα και τους μηνύσαμε.

ΥΣΤΕΡΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ  ΤΟΝ  ΚΛΑΔΟ : με ανακοίνωση όπου εξηγούσαμε πως ακριβώς παίζεται το παιχνίδι με τα οικονομικά του συνδικάτου και αποκαλύπταμε την κομπίνα που έστησαν. Για να μας αναγκάσουν να αποσύρουμε την μήνυση μας έκαναν και αυτοί για «συκοφαντική δυσφήμιση», «εξύβριση» και «ψευδή καταμήνυση» ενώ παράλληλα κατέθεσαν και αγωγή εναντίον μας όπου αξιώνουν να τους ζητήσουμε δημόσια συγγνώμη και να τους δώσουμε 60.000 ευρώ!

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΓΚΟΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΣΙΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ: ο Γκολιανόπουλος σαν ταμίας εκταμίευσε λεφτά (50.000€) με πλαστογραφημένο ένταλμα.  Ο Σιορίκης ενώ εκλέχτηκε ταμίας δεν αναλάμβανε δηλώνοντας κώλυμα αφήνοντας τον Κασιμέρη στην θέση του. Ο Καρακωνσταντής είναι αυτός που πήγε στην Σερβία μαζί με την γυναίκα του, με λεφτά δικά μας, ο Χριστοφορίδης είναι αυτός που πληρώθηκε σαν να πήγε στην Σερβία ενώ δεν πήγε, ο Κασιμέρης είναι αυτός που ενώ ήξερε ότι δεν πήγε του έδωσε τα λεφτά χωρίς έγκριση.

Συνάδελφοι:
Ελάτε να τους ακούσετε για να καταλάβετε πως διαχειρίζονται τα χρήματα σας
Ελάτε να δείτε δεξιούς κι αριστερούς χέρι-χέρι εναντίον των οδηγών
Ελάτε να δείτε τον Κασιμέρη που χαρακτήριζε «δημιούργημα της εργοδοσίας» την πανεργατική και «εργοδοτικό συνδικαλιστή» τον Γκολιανόπουλο να συμμετέχει μαζί τους σε δικαστήριο εναντίον του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΔΗΓΩΝ
Ελάτε να δείτε πόσες κωλοτούμπες έχουν κάνει και πόσα ψέματα έχουν πει ΜΟΝΟ για αυτήν υπόθεση…
Ελάτε να δείτε ποιος σας εκμεταλλεύεται και ποιος σας κοροϊδεύει.

Αν για ένα μικρό ποσό έστησαν όλο αυτό το παρασκήνιο για μεγάλα ποσά τι μπορούν  να κάνουν;
Συνάδελφοι, πιστεύουμε ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Εμείς βλέπουμε αυτό το δικαστήριο σαν μια ευκαιρία να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και να γίνει οικονομικός έλεγχος σε βάθος στο συνδικάτο για να μάθουμε επιτέλους που έχουν πάει τα τόσα εκατομμύρια ευρώ που έχουν περάσει από το ταμείο…