Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Αλλος πληρώνει άλλος γαμ……


Όταν υπάρχει ένα καθεστώς, όταν έτσι κάναμε πάντα που λέει και ο Κουλουμπαρίτσης το δύσκολο είναι να αλλάξει αυτό που κάνανε πάντα. Έτσι λοιπόν αφού υπάρχει
αδελφοποίηση με το σωματείο της Σερβίας κάθε χρόνο στέλνουμε μια αποστολή της οποίας τα μέλη που ανήκουν στο Δ.Σ χρεώνουν στο ταμείο δηλαδή την τσέπη σας τα έξοδα. Το 2010 πήγε ο Καρακωνσταντής   ο οποίος δεν δικαιούται να πάρει χρήματα από το συνδικάτο και τι έκανε ο Χριστοφορίδης της πασκεργατικης; Με την πολύτιμη βοήθεια του Κασιμέρη βέβαια, πήρε αυτός τα λεφτά παρά το γεγονός ότι δεν πήγε στην Σερβία. Απόδειξη θέλετε; στην διάθεση σας. Μην ξεχνάτε ότι δεν είναι μόνο τα λεφτά αλλά και η συγκάλυψη ενός ανθρώπου που είναι εδώ και το συνδικάτο τον καλύπτει να πει ότι είναι στην Σερβία. ΠΑΣΟΚ γιατί  έτσι κάνουμε πάντα.


Είχαμε τις καντίνες και πίναμε καφέ και κάποια στιγμή σταματήσαμε να έχουμε τις καντίνες, είπαν τότε οι μεγάλες παρατάξεις ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ  ότι ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΔΗΓΩΝ έκλεισε τις καντίνες με την καταγγελία που έκανε στο υγειονομικό. Εμείς είπαμε ότι δεν είναι αλήθεια αυτό και οι συνάδελφοι ζήτησαν αποδείξεις για το ποιος έκλεισε τις καντίνες μπορέσαμε και τις βρήκαμε, στην διάθεση σας για να δείτε ότι έτσι κάνουν πάντα.